Miquel └ngel Veny

Recull de reflexions

Aznar i el canvi climÓtic

fusteret | 24 Octubre, 2008 15:21

L'apasionant relació que té l'ex-president del Govern el Sr. Aznar amb el fenòmen del canvi climàtic es per tots coneguda i ha estat moltes vegades comentada. Tot i això, cada vegada que fa referència al tema ens aconsegueix sorprendre amb les seves declaracions.

 El pasat dimecres, ens va "il·luminar" posant en dubte les conclusions respecte al fenòmen del "Canvi Climàtic" del Panell Intergubernamental del Canvi Climàtic (IPCC), que cal recordar que es basen en les tesis i estudis de més de 2.500 cientifics d'arreu del món. I a més, els va anomenar "abanderados del apocalipsis climàtico" i els va qualificar d'enemics de la llibertat. Sorprenent, unes declaracions que només podia fer el Sr. Aznar... i pensar que aquest home va dirigir el nostre país durant 8 anys!

Fa uns anys, quan es parlava de canvi climàtic, es parlava d'un fenòmen més aviat de futur a causa de les emissions de gasos efecte hivernacle, i per tant, això donava peu a que hi pogues haver certa reticència entre alguns científics, polítics, etc. a acceptar la certessa del Canvi Climàtic. Però, el temps ha demostrat que el canvi climàtic es una realitat i que els que el pronosticaven tenien raó, ja que actualment comença'm a patir-ne els efectes, i molt més aviat del que es preveia fa uns anys. El que fa pensar que els efectes seran molt més greus del que fa 5 o 10 anys es pronosticava.

 

Per tant, sembla sorprenent que encara hi hagi persones, sobretot persones del nivell del Sr. Aznar i altres dirigents actuals del Partit Popular que neguin la realitat del Canvi Climàtic i acusin a les persones que afirmen de la seva existència de manipuladors de la realitat, enemics de la llibertat, etc.

   

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb