Miquel Àngel Veny

Recull de reflexions

Ampliació de l'Institut de Porreres

fusteret | 26 Novembre, 2008 09:32

Tothom a Porreres sap que es necessària una ampliació urgent de l'institut, la situació es extremademant greu aquest any, però el problema no ve només d'aquest any, sinó que ja duim un parell d'anys amb una situació de saturació creixent.

Per això, m'han sorpres les declaracions del nostre batlle afirmant que l'Ajuntament cedirà el local perquè aquesta ampliació es pugui dur a terme, ja que la Conselleria ja hauria d'haver iniciat aquesta ampliació. Amb aquestes declaración deixa entreveure que la conselleria no ha fet la seva feina i que ara ells (l'equip de govern de UM) cediran el local per així donar una solució al problema. Almenys això es el que ha entes la gent.

Després d'informar-me de com funciona el tema de l'ampliació dels instituts, resulta que per a acometre una ampliació, la Conselleria d'Educació requereix a l'Ajuntament que cedeixi el local (es un requisit indispensable) i que com que l'Ajuntament de Porreres no ho havia fet la conselleria no havia previst cap ampliació.

Per tant, ens trobam que el que ha fallat aquí es el nostre equip de govern (UM), ja que això de cedir el local ja fa temps que ho hauria d'haver fet. I ara, com que no ho han fet, intenten fer-nos creure que ells son els "salvadors" i que es la Conselleria la que ha fallat, per ells quedar bé com fan sempre. Si una cosa saben fer molt bé es penjar-se medalles que no els corresponen i carregar les culpes dels seus errors als altres.

El que han de fer, en lloc de "marejar la perdiu" intentant fer creure a la gent que ho fan tot bé, es cedir el local d'una vegada i presentar a la Conselleria d'Educació un informe de la situació actual i una previsió d'alumnes dels anys veniders.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb