Miquel Àngel Veny

Recull de reflexions

BASTA DE VIOLÈNCIA! NO MÉS ASSASSINATS!

fusteret | 10 Agost, 2009 08:56

El motiu del meu escrit d'avui es per expressar el meu total rebuig a qualsevol tipus de violència, i pel que ha passat a la nostra illa aquests darrers dies, el meu rebuig a qualsevol acte de reivindicació que es faci mitjançant la violència.

L'atemptat del passat dia 30 i els artefactes explossius detonats a Palma ahir no condueixen a cap lloc. Tot el que no sigui utilitzar la paraula en les reivinidicacions no serveix per res. L'únic camí per a la solució de qualsevol conflicte es la paraula, qualsevol altre camí que s'agafi no condueix a cap tipus de solució.

Esteïm en un estat on hi ha llibertat d'expressió, per tant la manera de fer qualsevol reivindicació es la paraula. Ja que en el nostre país es pot disfrutar d'aquesta llibertat (cosa que no sempre ha estat així), ja es hora de que s'utilitzi, en lloc de sembrar la mort i el terror.

BASTA DE VIOLÈNCIA! NO MÉS D'ASSASSINATS!

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb