Miquel Àngel Veny

Recull de reflexions

10 motiua per depositar la confiança en el partit socialista a les properes Eleccions Europees

fusteret | 04 Juny, 2009 19:52

  1. Perquè és necessària una majoria progressista al Parlament Europeuper a sortir d'aquesta crisi econòmica mundial, provocada pels plantejaments neoconservadors que només es poden combatre amb polítiques socials.
  2. Perquè els reptes que ara ens trobam, com el canvi climàtic, només es poden afrontar des de la Unió Europea i, per a fer-ho, és necessària la força d'un partit compromès com el Partit Socialista i no un partit com el PP que fins i tot negà l'existència del canvi climàtic.
  3. Perquè els Socialistes defensam la diversitat cultural i lingüística com a font de riquesa de la identitat cultural de la Unió Europea i no ens manifestam en contra de la nostra història com fa el PP.
  4. Perquè el projecte socialista és modern i impulsa un creixement econòmic i social més sostenible i respectuós amb el medi ambient i el territori, mentre que el PP ja ha demostrat aquí, a Mallorca, que quan ells governen impulsen models especulatius i de destrucció del territori.
  5. Perquè només quan hi ha hagut una majoria progressista al Parlament Europeu és quan s'han impulsat plans d'igualtat i, a més, ara els socialistes espanyols som un referent a Europa per la llei d'igualtat del govern de Zapatero.
  6. Perquè les polítiques socials sempre han estat les senyes d'identitat del Partit Socialista i ara hem adquirit el compromís de defensar, consolidar i ampliar les conquestes socials per construir una Europa Social més forta front als conservadors.
  7. Perquè els socialistes defensam que el principi de cohesió que impulsa Europa reconegui la insularitat de les Illes Balears.
  8. Perquè va ser un Socialista espanyol qui va prendre la paraula al Parlament Europeu per tal de que no s'aprovàs la directiva que ampliava la jornada laboral a 65 hores setmanals com havien proposat els conservadors.
  9. Perquè els Socialistes ens prenem seriosament el projecte europeu i ho demostra la llista que presentam, amb gent treballadora i amb experiència com Juan Fernando López Aguilar i Teresa Riera, mentre que el PP ha aprofitat la llista europea per a donar una sortida d'emergència a Rosa Estaràs pels conflictes interns que viuen.
  10. Perquè aquest partit es juga a Europa i ara som els europeus, després de que ho hagin fet els americans, els que tenim l'oportunitat de demostrar que creiem en les mesures progressistes que defensam els Socialistes per lluitar contra la crisi, el canvi climàtic i els altres reptes que només podem afrontar des de la Unió Europea.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb