Miquel Àngel Veny

Recull de reflexions

Nou canvi en l'enllumenat públic de Porreres

fusteret | 14 Setembre, 2010 16:24

Recentment, com tots sabeu, l'Ajuntament va realitzar un canvi en l'enllumenat públic del nostre poble. Aquest canvi, era necessari per l'estat en que es trobava el vell enllumenat, i també per adaptar-nos als temps que corren, i posar bombetes de baix cost, que a part de consumir menys, i tenir un efecte en l'economia local (lleu), contribueixen a la lluita contra el canvi climàtic.

Fins aquí, tot semblava indicar que des de l'equip de govern s'havia actuat en conseqüència i s'havien pres tota una sèrie de decissions acertades. Però res més lluny de la realitat, els fets han demostrat que es tracta d'una nova demostració de la improvització i la mala gestió que ja fa temps que regne al nostre Ajuntament.

El primer canvi de l'enllumenat, segons diverses fonts, va costar uns 38.000 euros, preu que no entrarem a valorar si es consonant amb el preu de mercat que hi ha per aquest tipus de feines. Però aquest no es el problema del canvi de l'enllumenat, el problema es que les bombetes que es varen possar pràcticament no fan llum, el que suposa que anar pel carrer els vespres no sigui de lo més còmode, això sense entrar en que hem estat quasi un més amb mig poble fora llum, i ningú semblava capaç de donar sol·lució al problema; curiós, si més no.

No sabem qui va ser el responsable de la contractació del canvi de l'enllumenat, però se li hauria d'explicar que les coses s'han de veure, provar,.... abans de comprar, que es el que tothom fa a casa seva, i es el que els polítics hem de fer quan gestionam els doblers públics, perquè no es pot oblidar que són els doblers de tots els porrerencs i porrerenques.

Es veritat que el nou enllumenat deixa els carrers molt foscos, i que la gent demanda un canvi. Però lo que no està tan clar, es que en la situació econòmica tan dolenta com es troba el nostre Ajuntament ara s'hagin de gastar altres 38.000 euros (suposant que el preu del primer canvi s'ajustava al preu de mercat, el preu del nou canvi ha de ser força similar) en canviar novament l'enllumenat, tal com ha anunciat el sr. Batlle recentment.

Ja es hora que al nostre poble es començi a fer feina seriament, i es deixi de banda aquesta improvització i mala gestió que s'ha instal·lat al nostre Ajuntament. Es hora de que es facin càrrec de la gestió del poble polítics seriosos i compromesos. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb