Miquel Àngel Veny

Recull de reflexions

Primeres propostes i prioritats dels socialistes porrerencs per a la propera legislatura

fusteret | 16 Març, 2011 09:53

Durant els propers anys una de les grans prioritats de l’Ajuntament ha de ser cobrir econòmicament la gestió i el manteniment de tots els equipaments municipals que tenim, sense deixar de oferir cap dels serveis bàsics als ciutadans, i a la vegada millorar tota una sèrie de serveis que així ho requereixen.

 

Així mateix, i lligat amb l’abans exposat, els socialistes consideram que es hora de que es facin pressuposts realistes, que cobreixin les necessitats del poble i permetin dur els pagaments al dia, a la vegada que evitin l’endeutament, que es el gran problema dels ajuntaments a l’actualitat.

 

I, una altre de les grans prioritats dels propers anys, baix el nostre punt de vista, ha de ser la participació ciutadana. Els ciutadans han de ser part del dia a dia de la gestió de l’ajuntament, i han de tenir veu i vot a les grans decisions que afectin al poble, i per tant a ells. No pot ser que només pensin en la gent cada quatre anys a les eleccions, aquesta mentalitat ha de canviar. La gent ha de participar al dia a dia de l’ajuntament, perquè Porreres som tots i cada un dels porrerencs i porrerenques.

 

A més, i lligat amb l’anterior, els comerciants i empresaris han de tenir un òrgan en el que puguin expressar les seves inquietuds, preocupacions i demandes. Un òrgan que es reuneixi periòdicament i en el que tots tenguin veu i vot, i pel que hagin de passar totes les decisions que afectin directa o indirectament al teixit empresarial i comercial del poble. Per això, nosaltres, els socialistes, proposarem la creació del Foro de Comerciants i Empresaris Porrerencs.

A part d’aquestes grans línies, hi ha moltes coses més a fer, que no són menys importants, com per exemple aconseguir tenir atenció sanitària les 24 hores i moltes coses més que vos anirem anunciant en les properes setmanes i explicarem en detall al nostre programa electoral.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb